AD Expert

AD Expert-garages zijn werkplaatsen met ervaren professionals, die dezelfde kwaliteit leveren als merkgarages.

Zij kunnen alle soorten werken aan, van de eenvoudigste tot de meest complexe, waarvoor een doorgedreven expertise en gesofisticeerde apparatuur nodig zijn.

 

Ze geven een nieuwe dynamiek aan het beroep omdat ze investeren in hoogwaardige technologische en menselijke middelen, waardoor ze gegarandeerd de beste service kunnen bieden aan automobilisten.

 

Onze monteurs worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van automechanica en -elektronica.

De garages van het AD-netwerk voeren het periodieke onderhoud van uw voertuig uit volgens de exacte voorschriften van het automerk. De fabrieksgarantie blijft dus altijd behouden.

 

Al onze interventies zijn gewaarborgd.


U bent niet meer gebonden aan uw (merk) concessiehouder voor onderhoud of herstellingen. U bent vrij om bij ons te komen en te genieten van onze service en onze juiste prijzen. Omdat wij volgens de regels van de kunst werken en met onderdelen van origine kwaliteit blijft uw wagen gewaarborgd door de constructeur. Dit is namelijk wettelijk bepaald!

 

Kwaliteit tegen de beste prijs

Alle AD Garage mecaniciens zijn ervaren en recent technisch opgeleid. Onze garages zijn voorzien van de beste uitrustingen om diagnoses en herstellingen te kunnen uitvoeren, maar zonder nutteloze franjes. Dit laat ons toe u voor elke tussenkomst de juiste prijs aan te bieden. 

 

Wij depanneren U, en niet enkel uw wagen.

Maximale service, minimaal tijdverlies: omdat we weten dat uw tijd kostbaar is en dat u uw wagen dagelijks nodig heeft, engageren wij ons voor een efficiënte en snelle bediening.